Electric Force Collective не е различна танцова формулировка от тип дрийм тийм или ол старс крю, нито формация, банда, фамилия и т.н.. Electric Force Collective е титла, с която са удостоени хора от различните поколения лица оставили следа в нашата история,

Electric Force Collective

Electric Force Collective не е различна танцова формулировка от тип дрийм тийм или ол старс крю, нито формация, банда, фамилия и т.н..
 
Electric Force Collective е титла, с която са удостоени хора от различните поколения лица оставили следа в нашата история, допринесли през годините и раздали част от енергията си за Electric Force. Това са почетните членове, приятели и международни партньори – хора заслужаващи признание, защитавали името ни, раздавали енергията си и водили „битки“ редом с нас на танцовият под, така също и лица подкрепили нашите каузи и спомогнали за развитето популяризирането на Electric Force в национален и международен план.
 

EF Collective е продиктуван от идеята за уважение между поколенията, за партньорство и споделяне на идеи, ценности, информация или вдъхновение между хора оставили следа в исторически план, споделяли и продължаващи да споделят днес заедно с нас незабравими моменти свързани с брейка, музиката, хип-хоп събитията.

Electric Force CollectiveElectric Force
03